Strategie profitabilă SUB 2.5 Obiective – profitabil

Când creăm o strategie de pariere, din anumite motive, avem tendința să căutăm strategii peste gol, ceea ce înseamnă că căutăm ligi și echipe cu o frecvență mare a golurilor, dar există multe ligi și echipe care sunt de partea cealaltă, care sunt foarte profitabile. În acest articol vom explica pas cu pas cum să identificăm ligile în care media de goluri este scăzută și sunt profitabile în acest sezon.

► Cum să găsiți ligi profitabile pentru piață sub 2,5 goluri cu poziție în ligă.

Cu instrumentul nostru de analiză a fotbalului putem verifica profitabilitatea piețelor din sezonul curent și din perioada precedentă, precum și să putem filtra folosind diferite filtre, cum ar fi streaks. Pentru a face acest lucru este foarte simplu:
Accesați instrumentul Backtesting și deschideți secțiunea de filtre.
Selectați toate ligile europene, din sezonul curent și piața Under 2.5 goluri. Apoi putem vedea filtrele încărcate în partea dreaptă!
Premisa este să căutați acele echipe care nu sunt marcatori mari și, prin urmare, tind să fie în primele poziții, sau acele echipe care sunt puternic lovite și, prin urmare, se află în partea de jos a clasamentului. Vom aplica modificările și vom închide fereastra pentru a vedea rezultatele pe ligă. Pentru a avea o vedere mai clară, sortăm ligile după randament făcând clic pe coloana corespunzătoare.
După cum vom vedea, există 6 ligi care oferă un randament de peste 10% în acest sezon cu filtrele selectate. Pentru a avea o viziune mai clară, urmează să eliminăm restul ligilor pentru a analiza rezultatele totale doar cu aceste ligi foarte profitabile.
Dacă rămânem singuri cu ligile care au un randament mai mare de 10%, obținem un sistem cu un randament de 21,94%, un draw down maxim așteptat de -5,67 unități și o cotă medie de 1,86


► Cum să găsiți ligi profitabile pentru piață sub 2,5 goluri cu strigă

Cu instrumentul pe care îl folosim există instrumentul Backtesting, putem verifica profitabilitatea piețelor din sezonul curent și din perioada precedentă, precum și să putem filtra folosind diferite filtre precum streaks.
Pentru a face acest lucru, ceea ce vom face este să mergem la instrumentul Backtesting și să deschidem secțiunea de filtre, apoi să selectăm toate ligile europene, sezonul curent și piața de goluri Under 2.5. Când terminăm, putem vedea filtrele încărcate în partea dreaptă.
De fiecare dată când facem o modificare trebuie să facem clic pe APLICA MODIFICĂRI, pentru ca modificările să fie aplicate.
Acum vom merge la fila STATISTICI și în acea filă vom merge la STREAKS. Acolo vom adăuga o serie pentru echipa locală (Acasă) de Under 0.5HT Streak de 2 jocuri. Ceea ce facem este să filtram și să vizualizăm doar acele jocuri în care echipa gazdă iese dintr-o serie de 2 meciuri în care scorul la pauză (al gazdei) a fost 0-0.
După aplicarea modificărilor, închidem fereastra de filtrare și vom sorta ligile după randament de la cel mai mare la cel mai mic.
Cu aceasta, vom rămâne acum cu primele 4 ligi, care sunt cele care pe tot parcursul acestui sezon oferă o performanță mai mare (mai mare de 5%).
Acest lucru ne lasă cu un sistem de mai puțin de 2,5 goluri pe care sezonul acesta îl cedează cu 11,38%, cu un procent de lovituri de 62% și o cotă medie de 1,83.


► Cum să găsiți ligi profitabile pentru piața de sub 2,5 goluri cu statistici de goluri medii

Pentru acest exemplu vom selecta din nou toate ligile europene, piața sub 2,5 goluri și sezonul curent.
Din nou vom redeschide filtrele STATISTICĂ, dar de data aceasta vom merge la fila OBIECTIVE AVG și vom selecta Home Scored Overall, pentru a filtra după numărul mediu de goluri marcate de echipa gazdă când joacă acasă și în deplasare . Când îl vom adăuga, vom vedea filtrul selectat în partea dreaptă.
Închidem fereastra și reordonăm ligile după randament de la cel mai mare la cel mai mic.
După cum putem vedea, doar două ligi sunt peste 5% randament. Cu toate acestea, oferă randamente destul de acceptabile și de care putem profita pentru turul doi al ligii. Pentru această strategie vom rămâne cu Campionatul Scoțian și Premier League engleză, lăsând un sistem de mai puțin de 2,5 goluri cu următoarele rezultate:
Desi avem doar doua ligi, este un scenariu foarte bun de luat in calcul si de a intra in jocurile acestui sistem de minus 2,5 goluri.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!