Scorul corect. Ce înseamnă această piață?

Încercarea de a prezice scorul corect pentru un meci de fotbal este o sarcină destul de complicată, motiv pentru care piața de scor corect oferă de obicei cote foarte mari și de care putem profita.

❓Ce înseamnă piața de scor corect?

Putem găsi și această piață numită ca marker exact. Este foarte simplu, investim în scorul final al meciului și ne vom câștiga înscrierea doar dacă rezultatul ales este rezultatul final al meciului de fotbal, de exemplu vrem să pariem că meciul Barcelona – Leganés se va încheia 3-0. Ne vom câștiga înscrierea doar dacă acest meci se termină 3-0, orice alt scor va duce la pierderea totală a investiției noastre.
În mod normal vom vedea o selecție largă de rezultate variind de la 0-0 la 4-4 sau 5-5, în funcție de joc și de golurile care sunt așteptate în el. Uneori vom găsi și o opțiune în cadrul pieței de markeri corecte numită „Orice alt rezultat”.

❓Ce înseamnă orice alt rezultat?

Această opțiune în cadrul pieței de scor corect se referă la orice alt rezultat decât cel oferit. Rețineți că această piață oferă trei opțiuni:
• Orice alt rezultat câștigător local (echipă gazdă) -> Am câștiga dacă echipa de fotbal de acasă câștigă cu un rezultat diferit de toate cele oferite în piața de scor corect.
• Orice alt rezultat câștigător în deplasare -> Am câștiga dacă echipa de fotbal în deplasare câștigă cu un rezultat diferit de toate cele oferite în piața de scor corect.
• Orice alt rezultat câștigător la egalitate -> Am câștiga dacă meciul este egal cu un rezultat diferit față de toate cele oferite în piața de scor corect.

⚽️ Care sunt cele mai normale rezultate la fotbal?

Deși acest lucru depinde foarte mult de fiecare ligă (și de fiecare echipă de fotbal), putem media 2,5 goluri pe meci. Din aceste informații putem deduce că cele mai frecvente rezultate în fotbal sunt 2-0, 0-2, 1-2 și 2-1 , deși trebuie reținut că aceasta este o medie.

👉🏻 Cum să faci un pariu pe piața de scor corect? 📊

Pe aceasta piata strategia se aplica de obicei Dutching, adica alegerea mai multor piete care credem ca sunt cele mai probabile si ne distribuim pachetul in asa fel incat sa obtinem aceleasi profituri indiferent de rezultatul final. Pentru ei putem folosi un analizor Football System pentru a afla care sunt cele mai probabile scoruri corecte ale unui meci de fotbal.

Și vom afla dacă vom urma o strategie de olandeză cu acești trei markeri și profit, indiferent care dintre cei trei este cel care câștigă (ținând cont desigur că orice alt rezultat poate ieși și ne-am pierde investiția).

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!