Ce este valoarea în pariurile sportive?

Știm despre importanța valorii atunci când facem o analiză și cum să încorporăm filtre de valoare în strategiile și sistemele noastre de pariuri. Pentru noi, conceptul de valoare este direct legat de cel de cote reale.

Valoarea este diferența procentuală dintre două rate . Pe de o parte, șansele pe care ni le oferă pentru o piață și, pe de altă parte, cota pe care o atribuim aceleiași piețe în urma analizei noastre. De exemplu, dacă pentru piața de peste 2,5 goluri ne oferă cote @ 2 dar după analiza meciului atribuim cote @ 1,8 aceleiași piețe, ne confruntăm cu o oportunitate cu o valoare de 10% (diferența dintre cota @ 1,8 și @ 2).

Folosind un instrument specializat, fiecărei piețe i se atribuie o cotă reală pe baza eșantionului pe care îl avem activ la acel moment în profilul nostru și, prin urmare, fiecare piață are cotele sale reale, cotele oferite și alături de ea valoarea calculată a fiecărei piețe.

Valoarea este un instrument fundamental, deoarece ne oferă un avantaj față de cotele oferite și ne spune dacă o cotă oferită este atribuită corect sau nu, sau ce este același, dacă cota este corectă. Fiecare intrare de valoare bine studiată este o intrare bine făcută, indiferent de rezultatul final.

► Cum să găsiți pariuri de valoare?

Folosind instrumentul preferat, pot exista mai multe caracteristici cu care veți găsi valoare în diferite piețe de pariuri. O opțiune este să o faci cu un instrument PREGAME. În acest instrument puteți alege ligile de fotbal pe care doriți să le analizați, piețele, statisticile și streak-urile; și puteți folosi și filtre pentru a obține doar acele meciuri de fotbal cu interval de valori X.

 

► Sunt pariurile de valoare profitabile?

Răspunsul scurt este da

În instrumentul nostru de statistici putem analiza și vedea dacă există sau nu valoare într-o intrare. Putem încărca piețele pe care dorim să le analizăm și vom vedea cotele reale (alocate în profilul nostru activ), precum și cotele oferite și deci valoarea. În plus, vom putea compara toate acestea cu cotele reale ale sezonului curent plus cel precedent, confruntările directe și cotele personalizate pe care le alegem în același instrument de explorare.

Acest lucru ne permite să avem o viziune mai largă asupra diferitelor cote reale, în funcție de eșantionul utilizat. Este un instrument excelent pentru a vedea dacă tendința pe o piață a fost menținută de-a lungul anilor sau nu.

Sperăm că v-a plăcut acest articol și dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne lăsați un comentariu aici.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!