Strategia de pariere ÎMPOTRIVA scorului corect 0-1 și 0-2

Știați că puteți plasa pariuri împotriva uneia sau mai multor piețe? Cu instrumentul de analiză Fotbal pe care îl folosești poți filtra meciurile zilei pentru a rămâne doar cu cele care îndeplinesc parametrii care te interesează. Acest lucru poate fi aplicat oricărui tip de strategie, iar în acest articol vom vorbi despre o strategie de pariere împotriva scorului corect 0-1 și 0-2.

► Ce înseamnă pariarea împotriva unei piețe?

În mod normal, când spunem că vom paria pe ceva, facem un pariu în favoarea, de exemplu un pariu Peste 2,5 goluri pariem în favoarea că vor fi mai mult de 2,5 goluri în meci. Există o altă modalitate de a proceda în casele de pariuri de schimb care oferă să parieze împotriva aceleiași piețe. Pariul împotriva a mai mult de 2,5 goluri va fi un pariu câștigător dacă există mai puțin de 2,5 goluri în meci. Aceste tipuri de pariuri sunt cunoscute ca pariuri lay.

► Cele mai bune meciuri pentru a paria contra scorului corect

O abordare logică pentru găsirea meciurilor și includerea lor în strategia noastră de a paria împotriva scorului corect 0-1 și 0-2 este să căutăm acele meciuri în care acele scoruri au avut loc foarte rar. Acest lucru cu instrumentul nostru preferat este foarte simplu, de asemenea, în veți putea găsi aceste filtre deja pregătite pentru a-l putea încărca în 2 clicuri.
În instrumentul Pre-match, vom face clic pe Adăugați o presetare și vom selecta presetarea „Lay 0-1 & Lay 0-2”. După cum putem vedea în descrierea presetării, aceasta ne va lăsa o listă de meciuri în care markerul 0-1 și markerul 0-2 au primit maximum 5% din eșantion. Eșantionul pe care se va aplica acest procent va fi ales de noi în profilul nostru de utilizator.
La aplicarea presetei, ne va lăsa lista meciurilor zilei cu filtrele și parametrii stabiliți

► Strategia de pariere ÎMPOTRIVA scorului corect înainte de meci

Prima strategie pe care o vom vedea este de a paria împotriva scorului corect în pregame fără a efectua niciun tip de operațiune live. Acest lucru este mai ușor de făcut, deoarece am aplica ceea ce se numește „set and forget”, adică facem intrarea și uităm de joc până se termină pentru a verifica rezultatul. Pentru această strategie, tot ce trebuie să facem este să aplicăm o relație între cota de pariuri și cota reală oferită de instrumentul nostru de analiză preferat.
În acest caz, am aplica un al doilea filtru manual (am putea face acest lucru în secțiunea „adăugați filtre”, dar nu este necesar) în care vom elimina toate cotele caselor de pariuri care sunt mai mari de @ 10) și de acolo vom filtrează din nou și rămânem cu piața care are cea mai mare diferență de valoare negativă între cota reală și cota casei de pariuri.
În acest caz am rămâne cu scorul corect 0-2. Cota reală a instrumentului nostru este @ 39,25 (probabilitate 2,5%), iar casa de pariuri este @ 7 (probabilitate 14,3%). Vom aplica o strategie de pariere ÎMPOTRIVA markerului corect, așa că suntem interesați să căutăm markerul corect cu cea mai mică probabilitate de a se întâmpla (probabilitate de 2,5% conform instrumentului nostru) și că, în același timp, casa de pariuri să creadă că există mai multe . probabilitatea ca aceasta să se întâmple și, prin urmare, suntem plătiți mai bine (14,3%).

► Strategia de pariere ÎMPOTRIVA scorului corect în direct

Pentru a realiza următoarea strategie, metoda de filtrare ar fi exact aceeași ca și în strategia de scor corect înainte de meci. Diferența în această strategie este că ne vom ajusta riscul (ceea ce pariem) în funcție de circumstanțele care apar în joc. Obiectivul acestei strategii este de a asigura profituri sau de a reduce pierderile.
Ce factori ne vor determina să facem schimbări în strategia noastră) Dacă există sau nu obiective. Continuând cu exemplul anterior, dacă ne-am aplicat strategia de pariere împotriva scorului corect 0-2 și localul marchează un gol, intrarea noastră ar fi câștigată 100% și nu ar trebui să facem altceva, este o situație ideală.
Se mai poate întâmpla ca jocul să fie deja destul de avansat (minutul 60-65) și scorul să rămână 0-0. Confruntați cu această situație, am putea închide pariul nostru cu un procent destul de mare din profiturile noastre și să ieșim cu succes din această operațiune.
Există însă și alte tipuri de situații care nu sunt favorabile și în care va trebui să evaluăm starea jocului pentru a lua cea mai bună decizie.
Un gol al echipei vizitatoare ne pune în pericol miza și aici trebuie să analizăm situația ținând cont de:
• În momentul în care are loc golul
• Cum reacţionează echipele
• Riscul pe care vrem să ne asumăm
• Datele pe care ni le oferă instrumentul nostru Trebuie să studiem acești trei parametri (de fapt trebuie să o facem înainte de joc pentru a fi pregătiți) și să luăm decizia pe care o considerăm corectă:
• Lăsați intrarea să curgă până obținem beneficiile pe care ni le dorim și închidem
• Ieșire cu stoploss

Nu este același lucru că golul este produs în minutul 30 ca în minutul 85, la fel ca nu este același lucru dacă echipa vizitatoare urmează să caute golul secund decât dacă dă înapoi pentru a asigura Meci. Încrederea și riscul pe care le avem în acest rezultat influențează și ele. Dar avem și un instrument foarte eficient care ne va ajuta să luăm cea mai bună decizie, instrumentul NextGoal din Explorer din software-ul nostru de analiză a fotbalului.
Urmează să analizăm probabilitățile de gol dacă scorul merge 0-1 la minutul 37 cu datele din acest sezon și din cel precedent.
Avem câteva date foarte interesante aici. În 100% dintre ocazii a mai fost un gol (acasă sau în deplasare), dar din 100% doar 20% au avut un total de 2 goluri (1-1 sau 0-2), adică în 80% din cazuri. scorul a mers 0-1 la minutul 37 au mai fost cel putin 2 goluri si intrarea noastra ar fi castigatoare .
Prin urmare, de data aceasta ar fi foarte interesant să așteptăm mai multe goluri și să închidem, cel puțin, fără pierderi sau câștiguri, sau chiar să așteptăm un gol local care să ne ofere 100% din intrarea noastră.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!