Ce este un Bankroll în pariurile sportive?

Când vorbim despre bancă sau bankroll în investiții în pariuri sportive ne referim la totalul banilor sau capitalului de care avem pentru a face pariurile noastre. Putem vorbi despre bankroll total adunând tot capitalul pe care îl avem între toți operatorii cu care lucrăm și putem vorbi și despre bankroll-uri individuale dacă separăm fiecare bankroll de fiecare operator.

❓ Cât buget (bancă) este necesar pentru a începe în pariurile sportive?

Aceasta este o întrebare destul de frecventă în rândul celor care încep să cunoască lumea pariurilor sportive. Dacă vă puneți această întrebare, recomandarea noastră este să nu începeți încă să investiți bani reali în niciuna dintre strategiile pe care le dezvoltați sau le-ați dezvoltat.
Cea mai bună recomandare pe care o putem face este să vă testați strategia și să vedeți rapoartele acesteia după câteva luni. În acest fel, veți avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce vă puteți aștepta de la acea strategie în viitor. Vorbim de procentul de profit, rata de hit, comisionul mediu și este, de asemenea, foarte important să cunoaștem max. drawdown, sau ceea ce este același, cea mai mare serie de pierderi la care ne putem aștepta de la această strategie.
Cu toate aceste date este mult mai ușor să cunoști bankroll-ul necesar pentru a-ți dezvolta strategia, mai ales având grijă de cea mai mare serie de pierderi (max. Drawdown), deoarece cu aceste date poți gestiona mai bine ce miză să aplici fiecărei intrări și ce procentul din bankroll va reprezenta fiecare unitate.

📈 Există vreo modalitate de a crește rapid banca?

Dacă pui această întrebare și cineva îți răspunde cu o metodă de a crește rapid banca, fugi. Sunt multe persoane interesate să-și vândă cursul, serviciul, trainingul, premium sau cum vor să-l numească pentru a-ți vinde o formulă magică care, ca toate celelalte, nu funcționează. Singura modalitate de a crește rapid o bancă este să riști o mare parte din ea în mod iresponsabil și să pariezi că norocul este de partea ta. Dacă, dimpotrivă, doriți să luați acest lucru în serios și să îl tratați profesional, cel mai bun mod de a vă dezvolta banca este să vă proiectați strategia și să o testați folosind un instrument de sistem de fotbal , să aveți un bankroll adecvat și să urmați strategia, din pacate nu exista formule magice.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!