Strategie: Ambele echipe vor marca NU – profitabil

Deși mulți preferă să creeze strategii bazate pe goluri, există multă profitabilitate în acele jocuri de fotbal cu puține goluri. În această postare vă vom arăta o strategie a ambelor echipe care marchează NU, în care căutăm jocuri fără goluri sau în care doar o echipă marchează.

► Cum să începeți o strategie pentru ca ambele echipe să înscrie: NU

Pentru a crea această strategie, vom folosi diferite piețe și statistici în instrumentul Statistici de fotbal pe care îl folosim. Căutarea noastră trebuie să se concentreze pe meciuri în care sunt așteptate puține goluri, așa că pentru ele vom folosi piețele:
• Ambele echipe marchează NU
• Sub 2,5 goluri FT
• Sub 1,5 goluri FT
De asemenea, vom folosi două statistici pentru a filtra meciurile de fotbal pentru fiecare zi. În acest caz, vom folosi numărul mediu de șuturi pe poartă și numărul mediu de cornere , deoarece sunt două statistici care sunt direct legate de numărul de goluri pe joc.

► Cele mai bune meciuri pentru o strategie a ambelor echipe de a marca: NU

Cu aceste piețe și statistici putem începe să filtram cuponul înainte de joc pentru a păstra doar acele meciuri de fotbal care ne interesează.
Vom începe cu piețele și vom filtra după cota reală. Cotele reale ne vor ajuta să filtram meciurile de fotbal și să le păstrăm pe cele care au îndeplinit piața specifică un procent pe care îl indicăm.
Primul lucru pe care îl vom face este să filtram piața pentru „ambele echipe să marcheze: nu”, astfel încât să ne arate doar meciurile în care cel puțin jumătate de sezon s-au încheiat cu ambele scor nr. Pentru a face acest lucru, trebuie să filtram piața ambele echipe dau nu cu maxim 2 (o cotă de 2 este egală cu 50%).
De retinut ca pentru a filtra meciurile doar pentru sezonul in curs trebuie sa avem un profil activ in care cota reala sa fie cea a sezonului in curs. Acesta este configurat în panoul Administrare cont al instrumentului nostru preferat.
După filtrarea pieței ambelor echipe scor nu, vom face același lucru cu piața Under 1.5 Goals FT, dar în loc să filtram cu 50% o vom face cu 25%, așa că vom pune un maxim. de 4 (cota @ 4 este egală cu 25%).
Și, în sfârșit, cu piața de mai puțin de 2,5 goluri, FT vom face la fel ca și cu piața ambelor echipe care marchează nu și vom filtra cu minim 50% din meciuri Sub 2,5 goluri. Pentru aceasta trebuie să inserăm din nou maxim 2. Și filtrele de piață ar arăta așa:
În continuare, vom filtra după statistici. Și în acest caz vom filtra numărul total mediu de șuturi pe țintă (între ambele echipe) cu un maxim de 7 și o medie de maximum 8 cornere și ar fi după cum urmează:

De acum înainte, am putea exclude doar acele ligi care nu ne interesează, de exemplu cele care nu sunt disponibile pe site-ul nostru de investiții pe care îl folosim.
În instrumentul de analiză a fotbalului pe care îl folosim sunt disponibile zeci de competiții, dar odată ce avem strategia noastră a ambelor echipe de a marca: NU, pus la punct, trebuie să începem să ținem cont de modul în care se dezvoltă în fiecare ligă, pentru a le elimina. ligi (sau echipe de ligă) care nu funcționează.
De acum înainte, am putea exclude doar acele ligi care nu ne interesează, de exemplu cele care nu sunt disponibile pe site-ul nostru de investiții pe care îl folosim.
Probabil că sunt zeci de competiții disponibile, dar odată ce avem strategia noastră a ambelor echipe de a marca: NU, pregătit, trebuie să începem să luăm notă de cum se dezvoltă în fiecare ligă, pentru a elimina acele ligi (sau echipele din ligă) care nu merg.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!