Piața cu dublă șansă – explicat

Piața dublei șanse în sport acoperă 2 din cele 3 opțiuni posibile pe care le avem atunci când facem o intrare sau un pariu în Acasă, remiza sau în deplasare, adică acoperim 66% din rezultatele posibile și 33% pe care nu le putem acoperi.

► Tipuri de bilete cu dublă șansă

Putem face 3 tipuri de intrări posibile:
1- 1X : Bilet pentru victoria sau remiză echipei gazdă.
2-12: Bilet pentru victoria echipei gazdă sau victorie echipei în deplasare.
3- X2 : Intrare pentru remiză sau victoria echipei în deplasare.

► Când să rulați șansă dublă

Când facem o analiză cu piața dublei șansă, reducem riscul de pierdere și câștigăm securitate în ea, întrucât avem 66% de a fi câștigători, față de 33% de a fi învins. Folosim acest tip de intrare atunci când facem o analiză unde, de exemplu, locația cu o taxă de 2,50 (vedem că nu este o echipă favorită) după o analiză vedem că este echipa care ar trebui să câștige, dar dacă generează orice îndoială cu privire la o posibilă egalitate, am putea face intrarea în LOCAL sau TIE cu o taxă de aproximativ 1,40. Reducem beneficiile și câștigăm securitate.

► Tipuri de piețe pe care le putem găsi

– Egalizat : echipe Atât echipele de fotbal acasă, cât și în deplasare obțin același procent de victorie.
Cu această ocazie, ambele echipe obțin cote similare atât pentru gazdă, cât și pentru underdog, unde piața dublei șanse ne oferă cote de (de exemplu) 1,36 (1 – 2) la 1,44 (X – 2).
– Echipa favorită: (Acasă sau în deplasare), unde o echipă de fotbal este în mod clar favorită pentru casa de pariuri, deci cotele sunt mai mici.
De exemplu: Favorit local, share @ 1.65, unde vedem că șansa dublă pentru favorit (1 – X) este @ 1.14.
– NU echipă favorită: Echipa de fotbal la care i se acordă o probabilitate scăzută de câștig, dar dacă îți faci corect analiza poate fi de 50%.

După ce îți faci analiza, constatăm că vizitatorul are tendința de a câștiga meciul, cota câștigătorului este de exemplu @ 4.50, în acest caz, dacă vrem să ne acoperim și nu doar să intrăm cu o șansă de 33%, se poate intra X – 2 @ 1.90, in acest caz acoperim 66% din rezultatele posibile si in caz de egalitate, ar fi castigatorul.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!