Încă o strategie de obiectiv

Această strategie vă învață cum să filtrați meciurile de fotbal înainte de începerea.

Cum să găsești jocuri cu goluri întârziate?

Puteți folosi un analizor de statistici fotbal pentru a găsi jocurile de fotbal în care sunt așteptate multe goluri, aceste jocuri vor fi ideale pentru strategia dvs. de peste goluri, pentru a mai înscrie un gol la sfârșitul primei reprize sau aproape de sfârșitul primei reprize. joc. Cu această presetare implicită pe care o folosim, vom avea o listă zilnică a jocurilor în care ne-am putea aștepta la multe goluri, inclusiv goluri cu întârziere cu cote mari.

În acest caz, vom filtra lista de meciuri pentru ziua aplicând următoarele filtre pe aceste piețe:
• Mai mult de 55% (Cota @ 1,82) din Peste 2,5 goluri FT
• Mai mult de 70% (Cota @ 1,43) din Peste 0,5 goluri înainte de pauză
• Mai mult de 55% (Cota @ 1,82) din Ambele echipe marchează DA (piață opțională)
• Mai mult de 55% (Cota @ 1,82) din gol în ambele reprize (piață opțională)
Piețele opționale sunt de luat în considerare sau nu, în funcție de cât de stricti vrem să fim la filtrare. Dacă vrem să facem o filtrare foarte precisă, putem exclude jocurile care au mai puțin de 55% (adică cotă mai mică decât @ 1.82) în piețele ambelor marchează da și un gol în ambele reprize.
⮕ Pentru a aplica această presetare, trebuie doar să faceți clic pe „ADĂUGAȚI O PRESETARE” și să căutăm presetarea implicită „OMG“ (încă un obiectiv)

Trebuie să ținem cont de faptul că aceste probabilități sunt calculate folosind Cota Reală pe care am atribuit-o profilului nostru activ, adică va fi calculată luând în considerare sezonul curent, sezonul curent și cel anterior, ultimele 8 jocuri sau oricare altul. Adevărat ciudat pe care l-am creat. Acest lucru poate fi modificat în panoul Administrare profil, așa cum se arată în imaginea următoare:

În plus, vom filtra doar ligile pe care le-am inclus ca ligi favorite în profilul nostru, dacă nu avem nicio ligă preferată sunt incluse toate ligile disponibile ale zilei.

Strategia peste gol în ultimele minute de joc

O strategie foarte interesantă pe care o putem aplica folosind această presetare este să găsim un joc ideal în care în ultimele 20 de minute să fie marcat un gol, ceea ce înseamnă că vom obține o cotă mare.
Putem automatiza cumva această strategie peste obiectiv folosind un instrument de analiză de statistici de fotbal. Datorită acestui instrument pe care îl folosim, vom primi notificări pe smartphone-ul nostru când unul dintre aceste jocuri ajunge la minutul 70 și există cel puțin 5 șuturi pe poartă.

Peste 0,5 goluri HT la pauză

O altă strategie live pe care o putem urma cu aceeași presetare este cele peste 0,5 goluri la pauză dacă rezultatul este 0-0 și cotele ajung la @ 2 sau mai mare. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să facem este să aplicăm presetarea OMG – One More Goal așa cum am explicat anterior, dar vom seta o alarmă cu următorii parametri LIVE:
Interval de timp 20-30 Prima repriză Peste 0,5 -> Live Share @ 1,9
Este atât de ușor, dacă vreunul dintre meciuri ajunge la 0-0 la minutul 20 și taxa Peste 0.5 HT ajunge la 1.95 între minutele 20 și 30, vom primi o notificare pentru a intra în acel joc.

Cu setările deja create de instrumentul pe care l-am folosit, puteți avea la dispoziție multe strategii câștigătoare potențiale pentru a începe să lucrați.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!