Peste 2,5 goluri. Ce înseamnă această piață?

Una dintre cele mai populare piețe din lumea sportului este câte goluri vor fi într-un meci de fotbal. În medie într-un meci de fotbal sunt de obicei între 2 și 3 goluri, așa că piața pentru mai mult de 2,5 goluri sau mai puțin de 2,5 goluri este una dintre cele mai utilizate.

► Ce înseamnă piața plus 2,5 goluri în pariurile sportive?

Dacă alegem piața de peste 2,5 goluri, vom câștiga dacă meciul se termină cu 3 sau mai multe goluri. Vom pierde dacă meciul se termină cu oricare dintre aceste rezultate:
• 0-0
• 1-0
• 0-1
• 1-1
Orice alt rezultat în afară de acestea va avea ca rezultat un câștig pentru noi.

► De ce piața se numește Peste 2,5 goluri și nu Peste 2 goluri?

Aceasta este o întrebare frecventă printre cei care încep în lumea sportului. Este o întrebare logică deoarece în niciun joc nu poate exista jumătate de gol, dar răspunsul are sens.
Când lucrăm pe piața de peste 2,5 goluri înseamnă că dacă sunt 3 goluri sau mai multe câștigăm și vom obține beneficiul în funcție de cote, iar dacă sunt 3 goluri sau mai puțin ne vom pierde investiția. Pe platformele de schimb, o altă piață de goluri este oferită și ca „mai mult de 2 goluri”, în așa fel încât dacă în meci sunt exact 2 goluri, investitul este returnat, adică investiția noastră rămâne anulată și ne primim investiția înapoi. .
Această terminologie este folosită pentru a diferenția piața în care este returnată investiția celuilalt.

► Este mai bine să lucrezi la mai mult de 2,5 goluri sau mai puțin de 2,5 goluri?

Adevărul este că nu există piață mai bună decât alta. Lucrul interesant este să folosiți instrumentele Statistici de fotbal pentru a determina ce ligi sau ce echipe sunt cele mai bune pentru a crea o strategie de mai mult de 2,5 goluri sau mai puțin de 2,5 goluri.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!