Ce înseamnă Draw No Bet (DNB)? – Draw Market, pariu invalid la pariurile sportive

Când începeți cu pariurile pe fotbal și aruncați o privire printre cele mai populare piețe de pariuri sportive, veți observa că unele dintre ele pot fi confuze. Dacă ați întâlnit vreodată Draw No Bet sau DNB și nu știți ce este, nu trebuie să vă faceți griji. Vom explica ce înseamnă această piață și cum funcționează!

► Cum funcționează piața Draw No Bet?

Piața Draw No Bet (DNB) funcționează în același mod ca și piața câștigătoare a echipei locale sau în deplasare, doar că în caz de egalitate, ne este returnată suma investită. De exemplu, punem pariu că echipa de fotbal de acasă va câștiga, iar dacă jocul se finalizează cu egalitate, nu vom pierde sau câștiga nimic, iar dacă jocul se termină cu o victorie pentru echipa de fotbal vizitatoare, ne-am pierde investiția. .

► Care este diferența dintre piața Draw No Bet (DNB) și Handicap asiatic 0.0?

Nici unul. În ceea ce privește funcționarea pieței pre-game, nu există nicio diferență. De aceea, dacă vrem să intrăm pe aceste tipuri de piețe este necesar să comparăm cotele, deoarece în ciuda faptului că sunt aceleași în practică, uneori casele de pariuri oferă cote diferite și trebuie să profităm și să vedem care piață are cele mai bune cote.

► Când să pariezi pe piața Draw No Bet (DNB) sau Draw, pariu invalid?

Folosind logica vom intra pe această piață atunci când dorim să acoperim o posibilă egalitate -remiză- fără a avea ca rezultat o pierdere a investiției noastre, ci mai degrabă revenirea acesteia. Desigur, acest lucru are ca rezultat o taxă mai mică decât dacă am miza pe simpla victorie a echipei gazdă sau în deplasare.

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!