Piața cu dublă șansă. Cum functioneazã? Ce înseamnă în pariuri sportive?

Cu siguranță, cu o ocazie te-ai uitat la piețele disponibile într-un meci de fotbal și ai văzut o piață cu trei opțiuni pe care scrie „acasă sau egal”, „deplasare sau egal” și „acasă sau deplasare”. În acest articol vom explica cum funcționează piața dublei șanse și ce înseamnă aceasta în pariurile sportive.

► Cum funcționează piața dublei șanse în pariurile sportive?

Ceea ce facem cu piata dubla sansa este sa acoperim doua optiuni pentru rezultatul final al meciului. În loc să punem un pariu pe câștigătorul acasă, la egalitate sau în deplasare, acoperim două opțiuni. De exemplu, dacă facem un pariu pe această piață cu opțiunea „Acasă sau egalitate”, ne vom câștiga pariul doar dacă rezultatul final este victoria echipei gazdă sau egalitate și ne-am pierde investiția dacă rezultatul final. este victoria vizitatorului.
Prin urmare, opțiunile care există și posibilele rezultate pe piața de dublă oportunitate sunt:
1. Câștigător acasă sau remiza -> Câștigăm pariul nostru dacă rezultatul final este o victorie acasă sau o egalitate. Ne pierdem pariul dacă rezultatul final este victoria vizitatorului.
Această piață este uneori reprezentată de 1X

2. Câștigător în deplasare sau remiză -> Câștigăm pariul nostru dacă rezultatul final este victoria în deplasare sau o egalitate. Ne pierdem pariul dacă rezultatul final este victoria echipei gazdă.
Această piață este uneori reprezentată de 2X

3. Câștigător acasă sau în deplasare -> Câștigăm pariul nostru dacă rezultatul final este victoria gazdei sau a vizitatorului. Ne pierdem pariul dacă rezultatul final este egal.
Această piață este uneori reprezentată de 12

► Care este diferența dintre Piața dublă șansă și Draw No Bet (DNB)?

În piața cu șansă dublă acoperim două opțiuni în așa fel încât dacă una dintre cele două este îndeplinită să câștigăm pariul nostru. În cazul pieței Draw No Bet sau Tie, un pariu invalid dacă rezultatul final este egalitate, suma pariată ne este returnată, adică nu câștigăm, nici nu pierdem.

► Când să pariezi pe piața dublă șansă

Piața dublei șanse ne oferă opțiunea de a crește șansele de a ne câștiga pariul în procente, deși bineînțeles că prețul de plătit pentru acesta este o taxă mai mică și, prin urmare, un randament mai mic în cazul câștigului, pierzându-ne în totalitate toată investiția. dacă pierdem. Cele mai bune scenarii pentru a paria pe piața dublă șansă ar fi:
Găsim valoare într-una dintre cele trei opțiuni
• Avem încredere în una dintre cele trei opțiuni, dar dorim să ne asigurăm că a doua este cea mai probabilă

Subscribe and find out more about the Tool we're using!

Subscribe Now to Get Access to the Tool we use!